Grupa “Tumsa” atgriežas Norvēģijā

Pagājušā gada nogalē grupa „Tumsa“ devās uz Norvēģiju, lai 17. novembrī sniegtu koncertu un kopā ar tur dzīvojošajiem latviešiem nosvinētu Latvijas dzimšanas dienu. Šā gada februārī grupa atkal dosies uz Norvēģiju. Šoreiz koncerts paredzēts Oslo.

23. februārī ar koncertu Askeres kultūras namā grupa “Tumsa” ne tikai muzikāli izklaidēs, bet arī pateiksies par atbalstu Norvēģijā dzīvojošajiem latviešiem. Kopā ar koncerta apmeklētājiem mūziķi uzsāks svinēt savus 22, jo šogad Tumsai aprit tieši 22 gadi, kopš ansambļa dibināšanas.

“Mūsu 22. jubilejas gada sākums ir izvērsies visai darbīgs, jo pateicoties mūsu atbalstītājiem esam veiksmīgi nokļuvuši Muzikālās bankas gada vērtīgāko dziesmu sarakstā. Koncerts pagājušā gada novembrī Norvēģijas pilsētā Bergenā apliecināja, ka tur
dzīvojošie mūsu tautieši ir lieli Tumsas atbalstītāji un tas mūs ir iedvesmojis jaunas dziesmas radīšanā. Likumsakarīgi, ka šīs dziesmas pirmatskaņojums būs tieši Norvēģijā. Turklāt Tumsa sadarbībā ar Tallink aicina visus pievienoties savam braucienam ar prāmi “Festivāls” 21. februrī no Rīgas uz Stokholmu, pavadot mūs ceļā uz Oslo”, – informē grupas menedžeris Mareks Bērents.

Grupas Tumsa koncerts Norvēģijā
Laiks: 23. februāris, pulksten 19:00
Vieta: Askeres kultūras namā
Adrese: ( Stroket 15a; 1383 Asker )

Sīkāka informācija par koncertu un ieejas kartēm
Rakstot uz e-pastu: aivars.gutmanis@inbox.lv vai marex@tumsa.lv
Zvanot pa tālr.: +4745023181 – Latviešu biedrības Norvēģijā
priekšsēdētāja Ieva